сряда, 22 октомври 2008 г.

Облечете се в лак

През този сезон лачените материи и аксесоари завладяват дамския гардероб. Лъскавата материя има свое запазено място при обувките, чантите, коланите, саката. Пристегнатото с лачен колан двуредно палто-блейзер от висококачествен туид, ви гарантира класически шик и модерна визия. Романтично настроение носят елегантните копринени блузи, с нежни драперии и меко падащо деколте, комбинирани с панталони с мъжка кройка и висока талия и лачено сако.


Това сега е хит!

От кожа и с косъм

Бихте постигнали едно силно екстравагантно и изискано излъчване, ако съумеете правилно да съчетаете към облеклото си една красива кожена яка, чифт кожени обувки с фин косъм, успешно комбинирани с голяма, изчистена от декоративни елементи и джобове чанта също с космена текстура. Качественият кожен колан с разнообразен релеф никога не е излишен.


Метални акценти
Камъкът може да бъде във всякакъв цвят, масивен, с форма и функция на катарама на колан или закриващ цялата предна част на обувката. Модели с множество по-малки камъни, с метална основа подредени един до друг върху част от обувката, платка на чантата или колана също са актуални. Капсите с форма на пирамиди или кръгове отново са модерни. Още по-голямо впечатление ще направите с някои от интересните модели с декорация от метални големи и малки топчета.


Лачени отблясъци
Лакът отново бележи силно присъствие сред аксесоарите и облеклата и ще продължи да властва и през този есенно-зимен сезон. Някои биха заложили на лака предимно за официални поводи, но неговото стилово комбиниране е далеч по-обширно и разнообразно, както и цветовите му решения. От лачената шапка, през разноцветните, лъскави колани и чанти, до всевъзможни по форма, височина и стил лачени обувки, боти и ботуши.

Няма коментари: